Wat doet Okra?

OKRA is van, voor en door gepensioneerden!

OKRA wil zoveel mogelijk gepensioneerden optimaal betrekken bij een democratische vereniging en beweging die de gepensioneerden zelf dragen.

OKRA laat zich hierbij prioritair leiden door waarden die ontleend zijn aan het Evangelie, de Universele Verklaring van de Rechten van de mens en door de principes van de democratie.

OKRA behartigt je belangen!

OKRA neemt en/of neemt deel aan initiatieven die leiden tot betere levensomstandigheden voor de gepensioneerden en/of tot een betere samenleving voor iedereen.


OKRA geeft u info en advies.

Ontdek onze infofiches met meer informatie over je rechten en belangen.


OKRA biedt u een uitgebreid reisaanbod aan.

Een rondreis door Jordanië, Cuba, Italië of Cambodja? Lang verblijf in Spanje of Turkije? Een actieve vakantie in Tenerife? Een cruise op de Middellandse Zee? Of kerst vieren in de Elzas? OKRA staat garant voor een goede kwaliteit, een eerlijke prijs en degelijke reisbegeleiding. Elke 55-plusser vindt zeker zijn gading in ons aanbod van begeleide groepsreizen.

Een reis boeken bij OKRA is een fluitje van een cent. Gewoon van bij je thuis per telefoon, via e-mail of via de website. Wil je toch eerst graag overleggen voor je een reis boekt? Geen probleem: je kan telefonisch terecht bij een van onze bereidwillige medewerkers die je helpen bij je keuze. Je kan ook via e-mail jouw bestelbon doorsturen of meer info over een reis vragen. Vermeld wel steeds jouw gegevens en over welke reis het gaat.
Contactgegevens verkooppunten Reizen


OKRA biedt u sportmogelijkheden

OKRA-SPORT+, geven kansen aan de recreatieve sportbeoefenaar in al zijn diversiteit (leeftijd, geaardheid, afkomst, religie, …) en verdedigen zijn sportieve belangen. Het doel is een gezonde, ontspannende en levenslange sportbeoefening. Hiermee bevorderen wij de algemene gezondheid, het welzijn, de sociale integratie en de ontmoetingskansen van onze leden.

Meer Info?