Voordeel leden

Voordeel leden

Lid zijn van OKRA biedt je tal van voordelen. Je behoort tot de grootste ouderenfamilie van Vlaanderen, je ontvangt maandelijks OKRA-magazine en je hebt recht op tal van kortingen.
We zetten voor jou hier even alles op een rijtje. Binnenkort vullen we dit verder aan.


De Banier

Met je OKRA-lidkaart geniet je van een directe korting van 6 % op de aankoop van knutselmateriaal in een van de elf winkels van De Banier. Deze korting geldt niet op boeken, Chiromateriaal, circus- en spelmateriaal, workshops en koopjes.
Meer info op website van De Banier: www.debanier.be


 

Qualiet

Met je OKRA-lidkaart kan je in alle Qualietzaken in de BeNeLux punten sparen voor aankoopcheques ter waarde van 5 €.
Hier zie je waar je in je buurt een Qualiet-zaak vindt.


Bokrijk

Heel het jaar op stap met het Bokrijkabonnement 2018 met het ledenvoordeel van OKRA. Voor grootouders en al hun kleinkinderen (tot en met 18 jaar).
Tijdelijk 70 € i.p.v. 95 € voor het hele gezin: Voordeeltarief voor een gezins- of grootouderabonnement 2018, actie geldig van 26 maart tot en met 20 april 2018.
Met meer dan 400 € aan voordelen in Bokrijk en bij tal van andere partners is je abonnement in een mum van tijd terugverdiend: Gratis toegang tot het Openluchtmuseum en ‘De sixties’, tot evenementen en activiteiten, gratis 4 parkeertickets ter waarde van 20 € 8, 10 % korting op aankopen in de museumshops, extra’s bij de horeca- en speeltuinpartners van Bokrijk.
Tot 50% korting op de toegangsprijs bij meer dan 30 andere partners zoals Planckendael, CenterParcs, Technopolis, Bobbejaanland, Openluchtmuseum Arnhem, Gaiazoo, Arboretum Kalmthout, Speelgoedmuseum Mechelen of de Plopsaparken.
Bestel hier je Bokrijkabonnement 2018 met de kortingscode Okra2018. Betaal online of via overschrijving. Na ontvangst van betaling ontvang je je abonnement per post. Voor meer info en voorwaarden: www.bokrijk.be.