Okra & Corona

Beste Okra-leden,

We leven in een echt nieuwe wereld, in nare en ongemakkelijke omstandigheden. Corona heeft ons leven echt wel ondersteboven gehaald.

Gelukkigerwijze beschikken we in België en Europa over fantastisch goede artsen, verpleegkundigen en wetenschappers en kunnen we zo ook rekenen op goede gezondheidszorg.

Okra vraagt jullie de richtlijnen van de regering strikt na te leven, zeker vaak jullie handen grondig te wassen, woonruimte regelmatig te verluchten.

Wees solidair, bel even naar medeleden of stuur hen en kaartje of wel een mailtje. Luister naar muziek, lees een boek en volg de nieuwsberichten via radio of tv. Haal tussendoor ook een frisse neus in je tuin of op je terras. Moeten jullie absoluut zeker doen.

De nieuwe maatregelen om het virus te bestrijden zijn net bekend gemaakt.

Het komt niet goed als wij als Okra gaan fietsen en wandelen in groep. Niet dat we veel schrik hebben om in de buitenlucht te bewegen, maar best bewegen we weer een tijdje niet meer in groep. Veel mensen zouden dat ook niet aanvaarden van ons….

En in groep op café zitten achterna  wordt zeker niet gewaardeerd.

We wandelen en fietsen zeker niet meer zolang de huidige maatregelen van kracht blijven. Sorry…

Wij blijven wel fietsen en buiten bewegen in heel beperkte groep, voorlopig zelfs maar per twee….   Het okrakrantje is bijna af, dat zullen we nog wel eens met de velo gaan bezorgen in Lubbeek, Roosbeek etc….. volgende week…

’t Is erg, maar houdt ulle sterk….

Wij nemen terug contact als deze miserie een beetje is gaan liggen…

 

Van ons krijgen jullie via deze weg allemaal een welgemeende warme knuffel en een dikke klapzoen.

 

 Met warme Okra groeten,

 Luc Fourie en Nicole Paulus.