Hoe lid worden?

Wil je samen met de 212.000 OKRA-leden de grootste ouderenbeweging van Vlaanderen nog sterker maken? Dat kan!

Het OKRA-lidmaatschap biedt je heel wat voordelen:

  • Activiteiten samen met leeftijdsgenoten
  • Informatie over inkomen, zorg, mobiliteit,…
  • Uitstekende communicatie via OKRA-magazine en de websites
  • Een goede en veilige verzekering
  • Vele ledenvoordelen waaronder een Qualiet-kaart

Okra Hoegaarden: een team van gedreven vrijwilligers die meewerken als verantwoordelijke, contactpersoon of losse medewerker die het warme hart van Okra uitmaken.

Onze talrijke leden en het team vormen een hechte groep die uitdrukkelijk kiezen om met Okra in zee te gaan.

Okra biedt een waaier aan activiteiten: koffietafel, creativiteit, zingeving, tot uitstappen en reizen.

Waarden zijn belangrijk voor de vereniging, Okra heeft aandacht voor de kwetsbare ouderen, ze kiest voor solidariteit, rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en verbondenheid. Wij in Hoegaarden varen graag mee onder de vlag van OKRA naar een goede en veilige toekomst en willen ons samen met de andere 195 000 Okra leden in Vlaanderen en Brussel richten naar een wereld in verandering. (vrij naar SCHAKELS, blad voor bestuursleden)

Lid worden in 2016 van Okra Hoegaarden kan je door €23 te betalen aan onze kassier of door te storten op BE94 0682 4779 4914. Kosten zijn als volgt verdeeld: €7 voor Magazine en verzekering, €10 voor kosten regio, €6 voor ons trefpunt.

Een tweede lid op hetzelfde adres betaalt €15. Een inwoner WZC betaalt slechts €10. Wie elders lidgeld betaalt als hoofdlid, betaalt bij ons slechts €7. Een extra sportverzekering kost €8 €, maar wordt door de mutualiteit volledig terugbetaald. Doen mensen, verzekering bij fietsen, bowlen, wandelen, …

Neem contact op met iemand van ons bestuur, vul het formulier in en binnen enkele dagen behoor je tot onze OKRA-beweging.